duminică, 16 octombrie 2022

*INVENTIE - O TURBINA EOLIANA* PERFORMANTA DE MARE PUTERE



writing service master

                   
                

                   SAVE THE BLUE PLANET!  

                                        
 
                                                              

GREEN ENERGY MACHINE-Justinian Ion Cioroianu                                                                        

    

CRIZA ENERGETICA, FINANCIAR-ECONOMICA
SI POLUAREA MEDIULUI INCONJURATOR.

In ultima vreme in cercurile politice si in media se tot vehiculeaza ideea ca este o mare criza energetica, cat si o mare poluare a mediului inconjurator care prin emisiile de gaze cu efect de sera a condus la incalzirea globala si la schimbarile climatice majore care genereaza multe pierderi de vieti omenesti si de animale cat si mari pagube materiale si ca atare s-a produs si o criza economica fara precedent care ne-a inrautatit in mod considerabil conditiile de munca si de trai.

Referitor la aceasta criza, eu unul va spun si imi asum cu reponsabilitate afirmatiile, ca nu este nici o criza energetica, ci doar una de vointa social-politica de a promova valorile umane autentice cu o buna pregatire si experienta profesionala, care au inteligenta creatoare si pot sa elaboreze tehnologii noi care sa utilizeze surse regenerabile de energie verde care sunt inepuizabile.

NU este criza de SURSE de ENERGIE ci doar de INTELIGENTA CREATIVA  activa pe PIATA MUNCII, pentru ca se promoveaza in mod continuu non-valorile umane, iar valorile autentice sunt marginalizate, ignorate si izolate, lasate sa se deprecizeze prin trecerea timpului si imbatranire.

Din acest motiv asistam si la inrautatirea situatiei economice si politice mondiale, la acte de terorism sangeroase, la razboi si la multiple convulsii sociale pline de violenta pe toate meridianele planetei, incat actualmente ne aflam legati la ochi pe marginea prapastiei spre care mergem cu pasi rapizi si ne indreptam astfel in mare viteza spre a sasea extinctie in masa.

Referitor la poluare afirm ca aceasta se datoreaza incompetentei si incapatanarii factorilor de decizie economici si politici de a se utiliza in continuare niste tehnologii invechite si poluante care utilizeaza hidrocarburile lichide si gazoase, cat si combustibilii solizi fosili precum carbunele sau chiar lemnul la ardere pentru producerea de energie termica si electrica si asta in goana dupa profit rapid si usor, fara prea mare bataie de cap, fara sa se doreasca ajustarea nivelului tehnic la cerintele social-economice si de confort ale secolului XXI din mileniul III.

Surse de energie sunt foarte multe si bogate, oameni cu pregatire si experienta mare inca mai sunt, lipseste insa doar vointa de-a schimba lucrurile in bine in asa fel incat toata lumea sa aiba conditii bune de munca si de trai !

Eu ma lupt in zadar de peste 30 de ani cu factori de decizie din tara si de afara precum Don Quijote de la Mancha cu "morile de vant", fara sa fiu agreat si implicat ca sa incep sa lucrez si sa se produca energie verde in cantitate mare si ieftina cu ajutorul unor masini energetice noi, nepoluante, performante si eficiente, in baza propunerilor mele de proiecte, a ideilor si solutiilor mele tehnice, care sa utilizeze sursele verzi de energie, gratuite si inepuizabile ale planetei noastre.

Pentru exemplificare vezi aici corespondenta mea interna si externa:

Corespondenta interna,
deschide linkul:
https://bunadimineataromaniatrezeste-te.blogspot.com/

Corespondenta externa,
deschide linkul:
https://strategicpartnershipsavetheblueplanet.blogspot.com/


Producerea de energie verde, curata-nepoluanta pentru protejarea mediului inconjurator si sanatatii populatiei.

Sunt inginer energetic cu o bogata experienta practica de munca, cu o activitate
de cca. 53 de ani, din care peste 40 de ani de cercetare pe cont propriu in domeniul energetic pentru eleborarea si promovarea de tehnologii curate-nepoluante si un militant activ pentru utilizarea tehnologiilor verzi care utilizeaza surse regenerabile de energie pentru protejarea mediului inconjurator.

Vezi o parte din activitatea mea in acest sens aici, deschide linkurile:
http://evadaredinmatricepasispreinfinit.blogspot.com/2017/05/protectia-mediului-inconjurator.html
https://evadaredinmatricepasispreinfinit.blogspot.com/2017/06/blog-in-lucru-1.html

Am desfasurat pe termen lung aceasta activitate de cercetare pe cont propriu si am elaborat tehnologii noi in acest sens, printre care si o turbina eoliana performanta de mare putere pentru care ca sa obtin brevetul de inventie am depus documentatia la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.
Deoarece nu am gasit finantare pentru construirea acesteia, am transmis o adresa in acest sens la Presedintia Romaniei, insa fara rezultate concrete, vezi raspunsul de la O.S.I.M. aici:
                                            

                     

                                      TURBINA EOLIANA

Vizioneaza filmuletul de mai jos ca sa vezi un model functional performant, deoarece turbina se invarte cu viteze mari chiar si la o adiere de vant, realizat la scara redusa de mine in conditii improprii.
Precizez ca nu pentru acest tip de turbina eoliana am depus documentatia la O.S.I.M., ci pentru altul mult mai performant.

            


Am elaborat si solutii tehnice pentru Eficientizarea Energetica a Locuintelor, vezi aici!

REALIZARI TEHNICE PERSONALE, LUCRATIVE PRACTICE:
In anul 1991 am asamblat, singur in parcarea din spatele blocului in care locuiesc, din cele mai mici parti componente un autoturism
Dacia 1300, adica tot: motor, transmisie, suspensie, parte electrica, elemente caroserie-tapiterie si vopsit, a iesit una dintre cele mai frumoase masini care circula atunci pe drumurile publice din Romania pentru ca la vremea aceea inca nu intrasera multe masini straine in tara si autoturismele Dacia 1300 erau acelea clasice cu barele metalice nichelate.
Dupa terminarea asamblarii tuturor partilor componente motorul a pornit imediat la sfert de cheie, vezi aici:                                                                              

Sus pe masina sunt fetele mele, cea mai importanta realizare a mea.
-in anul 1995 am proiectat si construit tot in spatele blocului meu un autocontainer care se aseza deasupra pe autoturism cu destinatie de cuseta de dormit in vacante si de magazin mobil pentru targuri, vezi aici:                                            

Am desfasurat si  DIFERITE ACTIVITATI PROFESIONALE si inca mai desfasor unele dintre ele in urmatoarele domenii:
-invatamant profesional,
-constructii civile,
-constructii metalice,
-social-economic,
-sanatate,
-sport,
-I.T. si media,
-multimedia,

-arta precum:
-literatura,
-arta vizuala,
-muzica,
Despre toate aceste preocupari si activitati ale mele vezi detalii pe larg aici
!

Puteti sa vedeti mai mult despre activitatea mea de peste o jumatate de secol si despre ideile si preocuparile mele vizitand blogul "APOCALIPSA-REVELATIA MARELUI MISTER ASCUNS OMENIRII", ca sa intri pe pagina fa click aici!

Solutiile mele tehnice si propunerile pe care le voi avansa in domeniul energetic si al protectiei mediului ar produce mari avantaje economice prin cresterea P.I.B.-ului, a nivelului de trai si de confort al populatiei pe plan national, crestere care s-ar resimti in casele tuturor cetatenilor tarii noastre.

Acum ma adresez direct voua tuturor celor care doriti sa traiti mai bine intr-un mediu inconjurator curat-prietenos ca sa fiti sanatosi si va comunic ca doresc sa ma implic activ in marea schimbare in bine in plan social, economic si al protectiei mediului inconjurator, insa pentru ca ideile si tehnologiile mele inovatoare sa poata sa produca efecte economice la nivel social national si sa ajute la cresterea nivelului de trai al populatiei tarii noastre care sa conduca la PROSPERITATE ECONOMICA GENERALA si sa ajute la combaterea poluarii, efectului de sera, a incalzirii globale si a schimbarilor climatice, trebuie sa construiesc eu direct masinile energetice care utilizeaza solutii tehnice inovatoare gandite de mine, iar acest lucru necesita suport financiar.

Sustinandu-ma pe mine ca sa pot sa-mi pun in aplicare proiectele, implicit contribuiti si voi atat la combaterea poluarii mediului inconjurator pentru ca sa ne integram cu totii in mod armonios in natura, cat si ca sa traim cu totii mai bine intr-o tara care datorita implicarii si muncii noastre colective se va dezvoltata din punct de vedere economic si ne va oferi tuturor un nivel de trai ridicat si un mediu inconjurator prietenos.

Pot sa fiu contactat la adresa mea de e-mail: justinian_cioroianu@yahoo.com

Puteti sa veniti cu sugestii si propuneri.

Depinde de noi si pentru asta trebuie doar sa vrem sa ne implicam, insa mare atentie ca timpul trece foarte repede si de multe ori in detrimentul nostru!

Pentru donatii si sponsorizari

      
   Buton Paypal

http://ak.webfetti.com/assets/3dani/1/72.gif

http://ak.webfetti.com/assets/3dani/1/72.gif

Linkul pentru donatii prin Paypal:
        Codul QR


Persoanele care doresc sa-mi sponsorizeze activitatea, sau sa faca donatii din contul lor bancar direct in contul meu bancar au si datele mele bancare aici:

JUSTINIAN ION CIOROIANU

-Pentru lei  IBAN ACCOUNT: RO48BTRL04601201N85925xx

-Pentru euro  IBAN ACCOUNT: RO23BTRL04604201N85925xx

-pentru dolari USA IBAN ACCOUNT: RO72BTRL04602201N85925xx

SWIFT BANK: BTRLRO22

BANCA TRANSILVANIA, SUCURSALA GORJULUI, SECTOR 6, BUCHAREST,
ROMANIA.
 
NOTA: Sponsorizarile se deduc din impozitul pe profit in conformitate cu Codul Fiscal si Legea 32/1994, la fel si donatiile se deduc din incasari la stabilirea venitului impozabil, vezi aici!

Asa ca nu va costa nimic in plus daca faceti donatii sau sponsorizari pentru cauze nobile precum este aceasta pentru care militez eu, aveti insa marele avantaj ca decideti direct si personal ce sa se faca cu banii care altfel s-ar impozita si odata ce vor intra la bugetul local nu veti mai stiti unde vor ajunge.

Am indicat mai sus toate domeniile mele de activitate trecuta si prezenta ca sa se vada ca ma incadrez conform legislatiei in vigoare ca sa beneficiez de sponsorizari sau donatii.

Va rog sa nu donati inainte de a ma contacta pe adresa mea de e-mail mentionata in articol ca sa va trec mai intai pe lista de asteptare si sa donati doar cand veti fi anuntati ca efortul dvs. financiar va fi util!

Va urez tuturor sa aveti multa sanatate, succes in activitate, o viata lunga prospera, pace-liniste-iubire si implinirea tuturor aspiratiilor!


            Va multumesc pentru vizita si implicare!

              Toate cele bune si sa auzim numai de bine!
                                                               

                                                                                                                       

Open the Button below and look in 
MY GREEN GUEST BOOK!
 


  Free Guestbook
https://www.smartgb.com/
Cartea mea de oaspeti, deschide linkul:
http://users4.smartgb.com/g/g.php?a=s&i=g44-81661-61






Webmaster si autor: Justinian Cioroianu, click aici!

                                                                                                                               

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*INVENTIE - O TURBINA EOLIANA* PERFORMANTA DE MARE PUTERE

writing service master                                                         SAVE THE BLUE PLANET!                                    ...